fbpx

3 dagers overlevelsestur; Survival of the fittest?

3 døgns overlevelsestur i naturen rundt Mo I Rana. Inkludert transport, guide, nødproviant, sovepose, bruk av utstyr, 1 overnatting på hotell og middag siste kvelden. Fra 11 995,- pr. person.

Mørket senker seg og jeg er alene i skogen. Kartet og kompasset har jeg mistet, og stien jeg fulgte har endt opp i ingenting. Sulten er jeg også, for maten jeg hadde med meg, er for lengst spist opp. Det ser faktisk ut som at jeg må overnatte her i skogen, og kanskje finne frem til dit jeg skal i morgen. Hadde jeg tenkt meg om, så hadde jeg ikke svingt av stien jeg fulgte….

Kjenner du deg igjen? Kjenner du panikken bre seg bare du kommer til en ukjent del av skogen?

Vi kan lære deg enkle triks for å overleve i naturen. Vi tar deg med på en 3-dagers tur hvor du vil lære å høste av naturen, tilberede din egen mat og sette opp en trygg og enkel leir.

Vi møter deg på hotellet, og der får du utlevert kart og kompass, eventuelt nøkler til sykkel-låser, soveposer etc. Derfra tar vi deg med ut i naturen hvor du overnatter i hengekøye, lærer å fiske, høste og tilberede din egen mat. Vi lærer deg grunnleggende bruk av kart og kompass, men også navigering uten hjelpemidler.

Alt du trenger å ta med deg, er klær og personlige hygieneartikler. Resten får du låne av oss. Det eneste er soveposen: den får du utlevert til odel og eie.

Ved ankomst møteplass, gjennomgås bruk av kart og kompass, og en av deltakerne får ansvaret for å lede gruppen inn til leirplass.

Ved ankomst leirplass, deles det ut oppgaver som skal løses for å finne 4-sifret kode til lås for å få opp kiste med utstyr, samt å finne denne. I kiste ligger: fiskestenger til alle, tørr opptenning, øks, kniv, vanntett boks med fyrstikker, reserveproviant.

Deltakerne får informasjon om valg av leirplass, bål, toalett, osv. og skal deretter lage et enkelt skjul, samt opplæring i fyring av bål. Gjennomgang av fiskemetoder og utstyr. Prøve å få fisk. Hvis ikke, nødproviant.

Dag 2 blir målet å få med det som trengs for å legge ut på en lengre tur. Tur opp til enten Flatisvatnet, eller Stormdalselva for å fiske og ta bilder. Mer innslag av overlevelse, planter og annet.

Dag 3 utmarsj. Pakke leir og ta seg fram til møteplass. Fraktes/reiser ned til sentrum hvor de sjekker inn på hotell til neste dag. På kvelden middag på restaurant. Hotell må bookes av turoperatør eller den enkelte gjest. Pris: 11 995,- pr. person. Til de som skal kjøres frem til møtepunkt, blir de fordelt/vist plass i kjøretøy. Gruppen får møtetidspunkt og -plass.

På kvelden samler vi oss på en restaurant for en deilig avslutning på turen, før du finner veien til hotellrommet ditt.