fbpx

Tur på truger i Mo I Rana

4 timers tur på truger i naturen rundt Mo I Rana. Inkludert guide og bruk av utstyr. Fra kr. 495,- pr. person.

Solen skinner, men likevel er det litt kaldt. Men pytt, du er godt kledd og i aktivitet, så kulden bryr deg ikke. Gjengen du går sammen med, følger i gåsegang etter guiden, der sporene etter trugene gjør sporet foran deg til en god sti. Stavene du holder, hjelper godt til med å holde balansen i den litt dype snøen, mens dere snegler dere oppover fjellsiden. Kulden biter litt i kinnene, men tanken på bålet og kosen med kaffen etterpå holder kulden i sjakk. Så flott at det var mulig å bli med på denne turen!

Trugeturer en fin vinteraktivitet som gir en unik mulighet til å oppleve naturen på nært hold. Med lette og moderne truger kan du komme deg overalt, nesten uansett føre og snøforhold. Å gå med truger er enkelt å lære seg og gir variert trening for hele kroppen.

Ta deg god tid på turen og nyt stillheten i naturen. Vis hensyn slik at du forstyrrer fugler og dyr minst mulig. Ta gjerne med barna på trugetur, dette er en spennende måte å oppleve naturen på.

Kan du gå, kan du gå på truger! Alt du trenger å huske på, er å legge inn litt høyere kneløft enn vanlig. Trugene gir deg også godt grep på skare og is. Prøv selv – bli med en erfaren guide, som lærer deg teknikken, og tar deg med til steder som tar pusten fra deg. Eller bare nyt den helt unike stillheten i en vinterskog full av glitrende snøkrystaller. Våre guider er erfarne førere, og steder som kan utløse skred, holder vi oss langt unna.