fbpx

Fiske med guide i Mo I Rana

Fisketur med guide i Rana. Inludert transport, guide, bruk av utstyr og agn, fiskekort, enkel bevertning. Fra kr. 695,- pr. person.

Myggen surrer i kveldsolen. Du følger etter guiden til fiskevannet. Stien slynger seg gjennom kratt og over lyng, men det er lett å finne frem. Dette vannet hadde jeg aldri funnet på egen hånd, tenker du. Enda godt noen kunne ta meg med. Etter kort tid, dukker fiskevannet opp. Det ligger der speilblankt og stille. Plutselig blir vannflaten brutt av en fisk som stikker munnen opp og svelger en nymfe. Sakte beveger du deg frem til vannkanten, stille, sammenkrøkt for ikke å skremme fisken. Kroken blir agnet, og stille kaster du snøret med krok og agn ut i vannet og venter …

Ventetiden belønnes med et kort rykk i snøret! En fisk har akkurat slukt agnet og sitter på kroken. Spenningen er til å ta og føle på …. Hvor stor er denne, tro? Du sveiver inn og får lønn for strevet, en flott ørret spreller for enden av snøret. Herlig! Dette gjorde godt. Bålet som er tent litt bortenfor er klart til å ta imot fisken som du nettopp har dratt opp. Nystekt ørret, kveldsol over stille vann. Kan det bli bedre?

Bli med oss på fisketur i vårt hemmelige fiskevann!

Dette vannet ligger oppe på fjellet, og vi har god erfaring med fisket i vannet. Vi vet når det biter, og vi vet hva du kan få. Turen opp tar ca. en halv time, og vi henter deg på hotellet og drar av gårde. Vi håper du kanskje kan fange en ørret eller to. Du blir servert lokale godbiter, samt kaffe og alkoholholdig drikke ved bålet.

Hvis du har, kan du ta med deg eget fiskeutstyr, eller så kan du selvfølgelig låne av oss. Agn har vi selvfølgelig med.

Vi henter deg ca. 20:30, og forventer å være tilbake ca. 23:30. 

Vi sjekker været på forhånd, og er det godt vær, drar vi.