fbpx

Sommersmak av Helgeland

Majestetisk ligger den der og venter på deg i det du nærmer deg 1 200 moh. Rabothytta ligger plassert ved enden av Okstindbreen, og den blå isen danner en fantastisk kontrast til fargen på hytta. … og utsikten; den tar rett og slett pusten fra deg! På denne turen opplever du fantastisk natur, og kan nyte mange av de lokale rettene Helgeland har å by på – til og med inne i en grotte!

Opplev på nært hold den fantastiske naturen og de fantastiske smakene som Helgeland byr på, og topp det hele med produkter fra Helgeland inne i Grønligrotta, Nord-Europas eneste opplyste marmorgrotte! Denne helgen er du velkommen til å bli med på 3 forskjellige smaksopplevelser. Denne pakken er spekket med Helgelandssmaker!

Program

Torsdag: Innsjekk i på Scandic Meyergården. Prøvesmaking på produkter fra Helgeland i den ærverdige gamle fløya på Meyergården. Tapas.

Fredag: Morgen og formiddag på egenhånd. De som trenger, kan supplere utstyr på Sport1. Transport med bil/buss til Grønligrotta på ettermiddagen. Prøvesmaking i grotta av produkter produsert på Helgeland. Mulighet for å kjøpe produktene, disse blir levert på hotellet før avreise. Fra Grønligrotta tur ned til hovedveien på fatbikes.

Lørdag: Tidlig om morgenen, transport til Leirskardalen i Hemnes. Guidet tur til Rabothytta med lunsj. Retur på ettermiddagen. Om kvelden festmiddag i den ærverdige gamle fløya på Meyergården.

Søndag: Mulighet for byvandring, og/eller besøk på Moment eller Vitensenteret. Tilbake til hotellet. Avreise.

Inkludert:

Overnatting i enkelt-/dobbeltrom, Frokost, Smaksprøver produkter fra Helgeland, Transport fredag og lørdag, Besøk i Grønligrotta, Guidet tur til Rabothytta m/lunsj (ikke drikke), Festmiddag lørdag (ikke drikke)