fbpx

Guidet padletur på Langvatnet

Guidet padletur på 5 timer, inkludert lån av kajakk, redningsvest, tørrdrakt, sko og spruttrekk, samt lunsj og guide. Fra  2 095,- pr. person.

Endelig har sommeren kommet her nord og det er endelig tid for å nyte den fantastiske naturen her oppe. Følelsen av frihet er helt magisk, for her på Helgeland er det god plass, så ingen trenger å gå i kø. Langvatnet ligger blankt og stille, og med Svartisen ruvende som en kalott på toppen av fjellet, befinner du deg i et lite paradis. Kajakken ligger klare, og selv om det er tidlig på formiddagen, står solen allerede høyt på himmelen. Guiden fra Helgeland Kajakk deler ut utstyr, både tørrdrakt, redningsvest og spruttrekk. Alt er klart for en fantastisk dag i kajakken.

Mye av kajakkpadlingen ligger nettopp i slike øyeblikk, mens du er på tur over vannet, ser du hele tiden små naturmirakler som ikke må glemmes. Noe av det mest spennende ved padling er å oppdage og utforske ukjente steder og prøve nye padleruter. Kajakken glir lydløst gjennom vannet og adrenalinet pumper litt der du kjemper mot de små bølgene.

Vi gjør strandhugg, og der venter en enkel lunsj på deg. En guide fra ExploRana AS vil fortelle deg alt om Svartiskongen.

Dette er en guidet tur som passer for familier med barn fra 12 år, enkeltpersoner og grupper. Med på turen har Helgeland Kajakk guide. Det er ikke et krav om våttkort for å delta på denne turen, og veiledning vil bli gitt. Vi har flere ruter vi kan padle, og vi vil fortelle deg hvilken vi tar når vi møter deg ved Skeidar på Ytteren. Ta med til turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser og et par sokker.